• BEREKET BEKLENİYOR

    Denizlerde av yasağının sona ermesinin ardından, balıkçılar bugün ağlarını denize atıyor. Marmara ve Karadeniz’den, bu yıl bol miktarda palamut, hamsi ve sardalya çıkması bekleniyor.

  • Marmara ve Karadeniz’den bu yıl bol miktarda palamut, hamsi ve sardalya çıkmasını beklediklerini söyleyen balıkçılar bu gece ağlarını denize atıyorlar.  Bu yıl ki av mevsiminin hava şartlarının el vermesiyle çok bereketli geçmesini beklediklerini söyleyen İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Tesislerinin sahibi Kenan Balcı, “Av sezonunun açıldığı ilk günden inşallah bolluk yaşayacağız. Bereketli bir sezon olmasını bekliyoruz” diye konuştu. Balıkçı Kenan Balcı, “Bugün balıkçı camiamızın mutlu günü. Hem balıkçılarımız için hem vatandaşlar için bu balık av sezonunun bereketli olmasını diliyorum” dedi.

     

    Balık bolluğunun yaşanmasıyla her çeşit balığı ucuz fiyattan satabileceklerini söyleyen Kenan Balcı, “Her çeşit balığın bol miktarda çıkmasını umuyoruz. Vatandaş bu yıl da inşallah balığa doyacak” dedi. Tezgahların şenlenmesini beklediklerini söyleyen vatandaşlar ise, “Balığın besleyici ve sağlıklı bir gıda olması karşısında fiyatının da düşmesi sevindirici. Bu yıl balıkçılar palamut akını olacağını söylüyordu. Bekliyoruz. Umarız denizler herkesin yüzünü güldürür” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir