• Beylikdüzü Belediyesi öğrencilere maske dağıttı

    Eğitime ve gençlere her zaman tam destek veren Beylikdüzü Belediyesi, 27 ve 28 Haziran tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), öğrencileri yalnız bırakmadı. Belediye ekipleri, ilçe genelindeki sınav merkezlerinde kurdukları stantlarda, öğrencilere ve onlara eşlik eden velilerine, maske ve su dağıttı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tüm öğrencilere başarılar dileyerek “Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

  • Türkiye genelinde yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmek için girdiği YKS’de, Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için sahadaydı. Sınavdan önce, ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte işlemlerini tamamlayan belediye, sınavda da ilçedeki sınav merkezlerinin önlerinde, sabahın erken saatlerinden itibaren stantlar kurdu. 32 ayrı okulda kurulan stantlarda, Kültür İşleri Müdürlüğü koordinasyonundaki belediye ekipleri, öğrenciler ile ailelerine, maske ve su dağıttı. Liseyi bitirip üniversiteye girebilmek için ter döken gençlerin heyecanına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençlerin başarılı olacaklarına yürekten inandığını söyledi.

    Çalık: Gençlere Güveniyor ve Başarılar Diliyorum

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gençler, pandemi sürecinde zor bir dönem geçirdiler ama ben, onlara güveniyorum. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi. Gençlere, heyecan yapmamalarını ve “Başarılı olacağım” diyerek sınava girmelerini öğütleyen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İnşallah, sınav güzel geçer; her şey gönlünüzce olur. Çok çalıştınız, şimdi emeklerinizin karşılığını alma vakti.” şeklinde konuştu.

     

     

     

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir