• Beylikdüzü kadroları Türkiye’yi yönetecek

  • CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nde yapılan toplantıda İBB CHP Grup Başkanvekili Av. Doğan Subaşı ve 7 sene boyunca CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Av. Turan Taşkın Özer, milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı. Gazete Damga’da yer alan habere göre: CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Bahçlievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, CHP İstanbul İl Başkanvekili Ufuk İnan, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Fevziye Pehlivan, Meral Demirtaş, CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

    İstanbul’da partimizin oyunu en çok artıran ilçe biz olacağız

    Toplantının ev sahipliğini yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, her iki isme de milletvekili aday adaylığı yolunda başarılar diledi. Beylikdüzü İlçe Örgütü olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçime ilişkin önemli hazırlıkları olduğunu kaydeden Demirtaş, “Önümüzdeki seçimle ilgili bütün hazırlıklarımız tamam. Seçim günü sabah 7’den itibaren okullarda sandıklarda olacağız. Bu seçimde Beylikdüzü olarak İstanbul’da partimizin oyunu en çok artıran ilçe biz olacağız. Hepinizi seçim günü sandık başına bekliyoruz” dedi.

    Güzel işler yapacağız

    Subaşı ve Özer’e başarılar dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da her iki isimden övgüyle söz ederek, Beylikdüzü’nün gurur olacaklarından hiçbir şüphesi olmadığını ifade etti. Çalık, “Her iki yol arkadaşıma çıkmış oldukları yolculukta başarılar diliyorum. İlçe başkanlığımızı yaptı birlikte Beylikdüzü’ne hizmet ettik. Ben kendisini kardeşim olarak tarifliyorum. Benim kıymetli kardeşimin yolu açık olsun.İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de AK Parti’nin ceberrut tavrına karşı hiç duruşunu değiştirmeyen, her zaman bizi en iyi şekilde temsil eden kıymetli ağabeyimize de başarılar diliyroum. Beylikdüzü’nün çok farklı bir enerjisi var. Beylikdüzülü hemşehrilerimiz bu enerjiyi sağlıyor. Gençlerimiz, kadınlarımız muhteşem. Beylikdüzü İlçe Örgütümüzle çok güzel işlere imza attık. Bundan sonra da 14 Mayıs’ta umuyorum bu baskıcı iktidardan memleketimizi kurtaracağız. Güzel işler yapacağız. Beylikdüzü’nün o güzel aklını, ülkemize taşıyacak inşallah dört dörtlük bir örnek olacağız. Hem kardeşimize hem ağabeyimize başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıktığı yolculukta başarılı olacağına yüzde yüz eminim. Geliyor gelmekte olan bundan hiçbir şüphe duymuyorum. İktidar olacağız ve memleketi nasıl güzel yöneteceğimizi 84 milyona da göstermiş olacağız” diye  konuştu.

    20 yıllık bir enkazı kaldıracağız

    Beylikdüzü’nden, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki siyasi yolculuğundan bugün milletvekili aday adaylığına  varan Av. Doğan Subaşı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için iddialı konuştu ve herkesin desteğini istedi. Subaşı, “Arkadaşlık, dostluk kavramı çok değerli. Ben arkadaşlık kavramını çok severim. Bizim partimizde her şeyden önce böyle bir arkadaşlık ortamı var.  Türkiye Cumhuriyeti’miz hakkında yüzyıllık parantezi kapatacağız diyenlere inat biz 14 Mayıs’ta 21 yıllık parantezi kapatacağız. Cumhuriyetimize parantez diyenler parantez olacak. Şimdi genel başkanımız da sık sık söyledi; ‘sabredin’ dedi. Doğru söyledi. Seçimde gerekeni yapacağız. Hep birlikte çalışacağız ve Türkiye’yi bu karanlıktan çıkaracağız. Sonrasında bizi tabii ki zorlu günler bekliyor çünkü 20 yıllık bir enkazı kaldıracağız. Ama emin olunuz ki bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız, el ele verecek, birlikte çalışacak ve Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Sarsılmaz bir iradeyle 14 Mayıs’ta bu ülkede iktidar olacağız ondan sonra bu ülke nasıl yönetilir; bu ülkenin dış politikası, kentleşmesi, ekonomisi bir şekle girmeye başlayacak. Bu konuda benim inancım sonsuz. Şimdi büyük ailemizin bir  tarafındaki görevden ayrıldım şimdi yeni bir göreve gidiyorum. Parti içindeki görevlerimizin bir hiyerarşisi yoktur. Her görev değerlidir, anlamlıdır. Bu benim için yeni ve sırtlanmayı düşündüğüm bir görevdir. İnşallah partimiz bizi layık görür ve o görevle bizi onurlandırır. Fakat aslolan benim, senin bir yerde olmandan öte örgütlü mücadelemizdir. Burada da bunun en güzel örneklerinden birini sergilemiş buluyoruz.  Avukatı konuşturan müvekkilidir, siyasileri konuşturan partisidir, örgütüdür. Partimiz, örgütümüz doğru işler yapmasa biz başarılı olamazdık. Başarının asıl kaynağı burasıdır. Bütün desteğinizi, pozitif enerjinizi bize göndermenizi istiyorum. Her yer bizler hakkında olumlu cümleler kurun. Bugüne kadar Beylikdüzü’nde, İstanbul’da başardık şimdi sırada Türkiye’de bunu iddia ediyoruz” ifadelerini kullandı.

    Beylikdüzü kadroları Türkiye’yi yönetecek

    Toplantıda konuşan Av. Turan Taşkın Özer ise, Beylikdüzü kadrolarının Türkiye’yi yönetmek için göreve talip olduğunu ifade etti. Özer, “Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyet’i kuran, Türkiye’yi çağdaş uygarlıkla buluşturan en köklü parti olan; CHP’nin bir ferdi olmaktan, partime, halkıma ve komşularımıza hizmet etmekten her daim büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Her zaman söylediğim şekliyle şahsımın alacağı siyasi kararları herkesten önce örgütümüzle paylaşmak esas olandır. Siyasi stratejimiz ne yöne evrilirse evrilsin, doğru ve yapılması gereken yüzünü örgüte dönmek, sırtını örgüte yaslamaktır. İlçe Başkan adayı olarak ilk konuşmamda gün gelecek Beylikdüzü kadroları İstanbul’u, Türkiye’yi yönetecek demiştim ve görüyorum ki bu örgüt bunu başaracak güçte ve yetenektedir. Artık Beylikdüzü sınırlarını aşmış bulunmaktayız, hatta İstanbul sınırları bile bize dar geliyor” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir