• BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK

    Beylikdüzü Belediyesi, sosyal destek alanında yaptığı hizmetler dahilinde bu kez Beylikdüzü’nde yaşayan çocuklara yardım elini uzattı.

  • Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki yılda bir düzenli olarak yapılan kışlık mont ve bot yardımları, sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelerin çocukları tespit edilerek gerçekleştirildi. Belediye’nin sağladığı bu imkândan faydalanan 7-17 yaşları arasındaki 2 bin 500 çocuk Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nden yeni giysilerini teslim aldı. 

    Beylikdüzü Belediyesi soğuk havaların iyiden iyiye yüzünü gösterdiği şu günlerde ilçede yaşayan çocukları unutmadı. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki yılda bir düzenli olarak yapılan kışlık mont ve bot yardımları, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kış aylarındaki olumsuz hava koşullarından çocukların daha az etkilenmesi adına yapılan yardımlar, sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelerin çocukları tespit edilerek gerçekleştirildi.

    “Çocukların Yüzlerindeki Mutluluğu Görmek Bizim İçin En Büyük Motivasyon”

    Beylikdüzü’nde yaşayan ve eğitim yardımından faydalanan 7-17 yaş aralığındaki 2 bin 500 çocuk yeni giysilerini büyük bir mutlulukla teslim aldı. “Çocukların yüzündeki bu sevinci görmek bizler için en büyük motivasyon kaynağı” diyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Müdürlük olarak, göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Beylikdüzü’nde yaptığımız tüm çalışmalarda çocukları ve kadınları her zaman öncelikli kıldık. Kış aylarının gelişi ile de çocuklarımızın olumsuz hava koşullarından daha az etkilenmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımıza çalışmada, 1300 kız, 1200 erkek çocuğumuza kışlık bot ve montlarını ulaştırdık.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir