26 Temmuz 2024
  • Beylikdüzü’nde en güçlü aday Mustafa Günaydın

  • Yaklaşan yerel seçimlerde partilerin adayları belli olmaya başladı. Beylikdüzü’nde ismi aday olarak konuşulmaya başlanan en güçlü isim ilçe başkanı Mustafa Günaydın. 2021 yılında İlçe Başkanı olarak görev yapan ve geçen üç yılda Beylikdüzü’nde neredeyse herkesin sevgisini kazanan Günaydın, her fırsatta Beylikdüzü’nü yeniden Ak Parti’nin kazanacağını söylüyor.

    Mustafa Günaydın kimdir?

    29.08.1971 tarihinde İstanbul ili Bayrampaşa ilçesinde doğmuş olup, Trabzon ili Of nüfusuna kayıtlıdır.

    2017 yılı Nişantaşı Üniversitesi İç Mimarlık, 2020 yılı Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümlerinden mezun olarak çift dal Lisans eğitimini almış olup, 2018 yılında Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

    1957 yılında babası Abdullah GÜNAYDIN tarafından kurulan ve bölgenin ilk takım elbise firması olan Günaydın Giyim’de başladığı iş hayatına, tekstil sektörünün yanında inşaat ve gayrimenkul sektörü ile devam etmektedir.

    Beylikdüzü İlçesinde Kızılay, Yeşilay, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Trabzonlular Derneği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görevlerde bulunmuştur.

    Siyasi hayatına 2009 yılında Sultangazi İlçesinde Belediye Meclis Üyesi olarak başlamış olup, 2019 yılı yerel seçimlerde Beylikdüzü ilçesinden  Meclis Üyesi adayı olarak devam etmiş, 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan Beylikdüzü 4. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı görevine seçilmiştir.

    Evli ve 3 çocuk babasıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir