8 April 2025
  • BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN DENETİMİ

    Vatandaşların kaliteli hizmeti gönül rahatlığıyla alabilmesi için Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayında denetimleri sıklaştırdı.

    BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN DENETİMİ

    Zabıta Müdürlüğü’nden yetkililerinin yanında Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz’ün de katıldığı denetimlerde ruhsat ve hijyen kontrollerinin yanı sıra esnafla sohbetler de gerçekleşti. 

    Beylikdüzü genelinde belirli periyodlarla gerçekleşen ruhsat ve hijyen denetimleri Ramazan ayında hız kazandı. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal ve müdürlük yetkililerinin yaptığı denetimlere, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz de katıldı. Denetimler sonucu tespit edilen sorunlar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bildirildi.

    Yapılan denetimlerde esnafla sohbet eden Fatma Hoşgöz, vatandaşın kaliteli hizmet aldığından emin olabilmesi için üçüncü bir göz olarak çalıştıklarını dile getirdi. Hoşgöz, “5393 sayılı kanunun belediyelere verdiği yetkilerle bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. Belirli periyodlarla işletmeler ziyaret edilerek denetimler devam edecek. Vatandaş da gönül rahatlığıyla bu noktalardan alışverişlerini yapabilecek.” dedi.

    Kurumsal Şirketlere Özel Hazır Web Sitesi - 299 TL’den Başlayan Fiyatlarla!
    Firmanız için hızlı ve pratik web sitesi çözümü! Sadece 299 TL’ye hemen indir ve kullanmaya başla!
    299TL + KDV

    Bir yanıt yazın