• BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ PARKLAR 7/24 KAYIT ALTINDA

    İlçede yaşayan vatandaşların ve özellikle çocukların huzur ve güven ortamı içerisinde keyifli zaman geçirmesini oldukça önemseyen Beylikdüzü Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

  • Bu kapsamda Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle, çocukların ve gençlerin çoğunluklu olarak zaman geçirdikleri parklarda güvenliğin aksamaması adına güvenlik kamerası sistemi ve Mobil Park Polisi Projesi’ni hayata geçirildi.

    Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan parkların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda, ilk olarak Büyükşehir Mah. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nda pilot uygulamasına başlanan güvenlik kameraları sistemine, İstanbul’un en büyük kent içi parklarından olan Yaşam Vadisi’nde de hali hazırda uygulanmaya devam ediliyor.

    Yaşam Vadisi geceleri de çok güvenli

    Gece aydınlatmalarının yeterli olacak şekilde yapıldığı Yaşam Vadisi’nde buna ek olarak 60 adet güvenlik kamerası ve 5 adet de 360 derece görüşlü panoramik kamera yer alıyor. Vadi’nin 7/24 güvenli bir şekilde kontrol edilebilmesi için 3 adet üst düzey mobese kamerasıyla 500 m’ye kadar net görüntü alınıyor ve bu görüntülerin Yaşam Vadisi içerisinde yer alan güvenlik kontrol merkezi ve Belediye’nin genel merkezine anında aktarımı sağlanıyor.  Ayrıca bölge 7/24 güvenlik personeli ve mobil güvenlik araçları ile sürekli olarak kontrol altında tutuluyor.

    Beylikdüzü’nde, Mobil Park Polisi Projesi hayata geçti

    Diğer yandan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle ilçede kamu düzeni açısından risk oluşturabilecek bölgelerdeki parklar tespit edilerek bu bölgelerde güvenliğin sağlanması için Mobil Park Polisi Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki, 1 zabıta ve 3 polis memurundan oluşan ekipler, Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nden yetkili bir personelle irtibat halinde olarak sabah 09:00, gece 01:00’a kadar görev yapıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir