• BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ RESMİ ARAÇLAR KORONAVİRÜS’E KARŞI İLAÇLANDI

    Beylikdüzü Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamındailçenin her noktasında vatandaşların sağlıklı ve güvenlibir şekilde yolculuk yapabilmeleri için tüm pazarservisleri, ticari taksi, otobüs ve minibüslerindezenfeksiyon işlemlerini titizlikle gerçekleştirdi. Ücretsizolarak gerçekleşen bu hizmet karşısında vatandaşlarduydukları memnuniyeti dile getirdi.

  • Beylikdüzü Belediyesi koronavirüse karşı önlem amaçlı ilçe genelindedezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Veteriner İşleriMüdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğüçalışmalar kapsamında; kamusal alanlar, kurum binaları, kültürmerkezleri, okullar, kreşler, ibadethaneler ve parklar başta olmak üzereortak kullanım alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıldı. Belediye ayrıcakoronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin her noktasında vatandaşlarınsağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için tüm pazarservisleri, 211 adet resmi taksi, 70 adet minibüs ve 23 adet otobüs iledurakların dezenfeksiyon işlemlerini titizlikle gerçekleştirdi. Müdürlükekinleri tarafından aynı zamanda; 45 adet resmi karakol aracı ilçe emniyet müdürlüğüne ait tüm hizmet araçlarının da alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları tamamlandı.

    Çalık; “Tedbirli davranarak, riski ortadan kaldırabiliriz

    Belediye’nin ilgili tüm birim müdürleriyle bir araya gelerek virüse karşıalınacak tedbirler konusunda kriz masası oluşturan ve ilçe halkını alınanönlemler, çalışmalar hakkında düzenli olarak bilgilendiren BeylikdüzüBelediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Beylikdüzü Belediyesi olarakdünyada hızla yayılan koronavirüse karşı tüm önlemleri aldık veuygulamaya başladık. Ama maalesef bazı vatandaşlarımız bu virüsleenfekte oldu ve ne yazık ki bir vatandaşımızı da kaybettik. Yaşanan tümgelişmeler bize gösteriyor ki yayılmayı engellemek için bazıalışkanlıklarımızı değiştirmemiz şart. Zorunlu durumlar dışında evdençıkmamak, zor da olsa sevdiklerimizle, dostlarımızla aramıza fizikselmesafe koymak zorundayız. Tedbirli davranarak ve önlemlerimizialarak riski ortadan kaldırabiliriz. Omuz omuza vererek bu zorlukları da hep birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir