• Beylikdüzü’ne yeni hat geldi, vatandaşın yüzü güldü

    İstanbul’un hızla gelişip büyüyen ilçelerinden biri olanBeylikdüzü’nde yeni bir otobüs hattı hizmete girdi. Beylikdüzü Belediyesi ve İETT işbirliği ile hizmete açılan 76 GM Gürpınar-TÜYAP Metrobüs hattı vatandaşlartarafından büyük bir ilgi ve mutlulukla karşılandı.

  • İlçe halkından gelen yoğun talepler doğrultusunda bu hattın hizmete açıldığını belirten belediye yetkilileri, sefersayılarının artarak ve yeni hatlar ekleneceğinin müjdesini verdi.

    İlçe halkının hayatını kolaylaştıracak çözümler üreten BeylikdüzüBelediyesi, İETT işbirliğiyle yeni otobüs hattını hizmete açtı. Artannüfus yoğunluğu ile meydana gelen kent içi ulaşım sorunlarınınçözümüne yönelik seferlerine başlayan 76 GM Gürpınar-TÜYAPMetrobüs hattı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve mutluluklakarşılandı. Mahalle muhtarlıklarından toplanan talepler doğrultusundamevcut sefer sayılarının artacağını belirten yetkililer, gerek ilçeiçerisinde ring seferleri, gerekse ilçe dışına eklenecek yeni hatlar ileBeylikdüzü trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağı bilgisini paylaştı.

    Yeni Hatlar Eklenerek, Sefer Sayıları Artırılacak

    Su Ürünleri Hali, Hal Yolu, Yaşam Sk, Dereağzı Mah., Dede KorkutCad., PTT, Siteler, Adnan Menderes Cad., Millet Cad., Hz. Hamza Camii, Günaydın, Cengiz Topel Cad., Belediye, Gürpınar Cad., Muhtarlık, Müminağa, Gürpınar, Yeşilkent, Çiçekbahçe, Yavuz Sultan Selim, Anadolu Cad., Mavikent, Parlamenterler Sit., Merhaba, Beylikdüzü Devlet Hastanesi, Beykent ve TÜYAP duraklarından geçen76 GM hattının Gürpınar Su Ürünleri Hali’nden Hareket saatleri; 06:10, 07:00, 07:50, 08:40, 15:20, 16:20, 17:10 ve 18:10 olacak. TÜYAPMetrobüs durağından ise; 07:00, 07:50, 16:15, 17:15, 18:05 ve 19:05 saatlerinde hizmet verecek. Ayrıntılı bilgi için,www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir