26 Temmuz 2024
  • Bilge Nihan’dan yaza “Hediye”

  • Geçtiğimiz yıllarda Bahadır Tatlıöz ile yayınladıkları “Net” şarkısıyla müzik listelerinde uzun yıllar zirvede kalan Bilge Nihan, “Canımdı, Felek, Zehr-i Yılan, Kör Nokta” gibi şarkılarıyla da çok sevilerek hayran kitlesini her geçen gün genişletmeye devam etti…

    Sözlerini Bilge Nihan, Bahadır Tatlıöz, İlker Uyaner ve Yusuf Çömlekçi’nin yazdığı yeni şarkısı “Hediye” ile yaz mevsimine yumuşak bir giriş yapan başarılı sanatçının yeni şarkısı “Hediye”nin müziği; Bilge Nihan ve İlker Uyaner imzası taşırken aranjesi ise usta müzisyen Bahadır Tatlıöz’e ait.

    Bahadır Tatlıöz’’den özel destek

    Bilge Nihan’, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi İlker Uyaner ile aynı klipte oynamanın da heyecanını yaşadı…

    Bir ayrılık hikayesini anlatan ve ayrılığın ağır yükünü tek tarafa yüklemeyerek kendi hatalarını da yüzüne vuran bir çifti canlandıran ikilinin sıcak ve samimi görüntülerden oluşan klibini ise başarılı sanatçı ve müzisyen arkadaşı Bahadır Tatlıöz çekti. Bahadır Tatlıöz aynı zamanda şarkının nakarat kısmını da kaleme alarak güzel sanatçıdan desteğini esirgemedi.

    Bodrum’da farklı lokasyonlarda kalabalık bir ekip eşliğinde çekilen klibin görüntü yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini ise Yasemin Tatlıöz üstlendi.

    Bilge Nihan’ın yeni projesi “Hediye” Sony Music etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Bilge Nihan Youtube kanalında yayında

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir