• BİNLERCE KİŞİ EŞLİK ETTİ

    4. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları ikinci gecesinde Kıbrıs’lı Sanatçı Buray’ı konuk etti.Yüzlerce vatandaşın doldurduğu Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda Buray şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

  • Beylikdüzü Belediyesi’nin her yıl dopdolu programlarla renklendirdiği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın bu yıl 4.’sü gerçekleşiyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla açılışı yapılan etkinliğin ikinci gecesinde Kıbrıs’lı Sanatçı Buray sahnedeydi. Sevilen onlarca şarkısıyla her yaştan hayranı olan Buray, şarkılarını Beylikdüzülü müzikseverlerle birlikte söyledi.

    Buray Şarkılarını Beylikdüzülü Hayranları İçin Söyledi

    Aşk Mı Lazım, Sevdalar, Deli Divane gibi şarkılarını büyük bir coşkuyla barış ve sevgi için söyleyen sanatçıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, plaket takdiminde bulundu. Hayatının önemli bir kısmında Kıbrıs’ta yaşadığını belirten Başkan İmamoğlu, “O güzel memleketten böyle güzel sanatçı bir kardeşimizin çıkması beni çok memnun etti. Buray’ı Beylikdüzü’nde konuk etmekten büyük mutluluk duydum.” dedi.

    30 Ağustos Zafer Bayramı’yla Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başladığımız bu yıl ki Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda Arefe Günü’nde de böyle güzel bir sanatçıyla birlikte olduk.” diye belirten İmamoğlu, herkesin Kurban Bayramı’nın da mübarek olmasını diledi ve “Bu gece çok eğlenin ama yarın büyüklerinizi ziyaret etmeyi unutmayın.” diye de ekledi.

    buray-4-beylikdu%cc%88zu%cc%88-baris%cc%a7-ve-sevgi-bulus%cc%a7malari-1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir