• Binlerce öğrencinin yüzü güldü

  • Başakşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla 5 bin 500 öğrencinin kalbine dokundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul çağında çocukları olan ailelerin evlerine misafir olarak kırtasiye desteğinde bulundu.

    Her yaş grubuna özel çanta

    Anaokulundan liseye kadar tüm öğrenciler için özenle hazırlanan çantalar ekipler tarafından ailelere teslim edildi. Çocukların ihtiyaçlarına göre çantaların içerisinde defter, kalem, boya kalemi, kalemlik, silgi, kalemtıraş ve yapıştırıcıya kadar tüm temel ihtiyaçlar yer aldı.

    5 bin 500 öğrenciye destek sağlandı

    Anaokulu çocukları için de Başakşehir Belediyesi’nin geri dönüşüm kahramanları Başakgiller baskılı kumbara ve ailelere anahtarlık hediye edildi. Eğitim desteği için 2 bin 500 haneyi ziyaret eden ekipler, ilçe genelinde 5 bin 500 öğreniciye kırtasiye çantalarını ulaştırdı.

    Başkan Kartoğlu’ndan mektup var

    Öte yandan Başkan Yasin Kartoğlu’nun her bir öğrencinin adına kaleme aldığı özel mektubu da belediye ekipleri tarafından ailelere teslim edildi. Başkan Kartoğlu, mektubunda, Kovid-19 salgını sebebiyle okullarından uzak kalan öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir