ALTIN 2.237,99-0,23%
BITCOIN 2058412-6,33%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Börü Hollywood yolcusu

Börü Hollywood yolcusu

ABONE OL
3 Mart 2021 16:25
Börü Hollywood yolcusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü filmlerin ses getiren fragmanlarına imza atan yönetmen Ahmet Atalay, Hollywood yolculuğunu ve sürpriz projelerini açıkladı.

Transformers, Mission Impossible, The Cure, Faster gibi ses getiren yapımların yaratıcı ve ödüllü fragmanları ile fark yaratan yönetmen Ahmet Atalay, yeni projelerini ve Türkiye’den Hollywood’a uzanan kariyer yolcuğunu anlattı.

“Börü 2039” dizisi için hazırlıklara başladıklarını belirten başarılı yönetmen, “Dizinin kırk beş dakika ve altı bölümden oluşması planlanıyor. Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden yirmi beş sene sonrasını anlatan “Börü 2039” dünyada karmaşanın yaşandığı bir dönemde Türkiye’ye odaklanıyor” diye konuştu. Börü’nün ilk sezonun bazı karakterlerin de yeni bölümlerde geri geleceğini belirten Atalay, yurt içinden ve yurt dışından bir çok başarılı oyuncun kadroya dahil olduğunu belirtti.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: