ALTIN 2.247,750,21%
BITCOIN 21860010,45%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bozkurt konut mağdurlarını dinledi

Bozkurt konut mağdurlarını dinledi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 11 yıldır sorunlarına çözüm arayan Innovia 4 konut mağdurları ile bir araya geldi. Sürece dair vatandaşları bilgilendiren Başkan Bozkurt, yarım kalan projenin yeniden başlayabilmesi için gereken tüm girişimleri yaptıklarına dikkat çekerek, “Bir an önce evlerinize kavuşmanız için üzerimize düşen tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi.

ABONE OL
30 Haziran 2022 17:00
Bozkurt konut mağdurlarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta yarım kalan inşaatlar arasında yer alan Innovia 4 projesinin mağdurları ile makamında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, sorunun çözümüne ilişkin yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Bozkurt, projenin sorunsuz bir şekilde yeniden başlayabilmesi için gerekli olan tüm çalışmaları hukuk çerçevesinde yaptıklarına dikkat çekti. Görüşmeye, İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü de katıldı.

“ARKADAŞLARIM, EVLERİNİZE KAVUŞABİLMENİZ İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”

Esenyurt Belediyesi’nin konuyla ilgili gerekli olan tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yaptığını aktaran Başkan Bozkurt, projeye ait dosyanın incelenmesi ve onaydan geçmesi için İBB’ye yollandığını belirtti. Buradaki sürecin ardından da Çevre ve Şehircilik Bakanlığından görüş isteneceğini belirten Başkan Bozkurt, Bakanlık onayının ardından dosyanın önündeki engellerin kalkacağını ifade etti. Bu süreçlerin sona ermeden projenin faaliyete geçemeyeceğini belirten Başkan Bozkurt, “Bir an önce evlerinize kavuşmanızı sizin kadar biz de istiyoruz. Arkadaşlarım, yaşadığınız mağduriyetin sona ermesi için aylardır özveriyle çalışıyor. Dosyayı belli bir aşamaya da getirdiler. Umuyorum ki bu süreç en kısa sürede tamamlanır ve evlerinize kavuşursunuz” dedi.

Konuya gösterdiği ilgi ve hassasiyetten dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür eden vatandaşlar, görüşmenin ardından Başkan Bozkurt ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

error: