• BU ZORLU GÜNLERDE AHMET VARDAR KAPI KAPI DOLAŞIP İYİLİK DAĞITIYOR

    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye’de de hayatı durma noktasına getirdi. Avcılar’da başarılı işlere imza atan Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar kapı kapı dolaşıp yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşuyor

  • AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar zorlu ve sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu günlerde yardıma ihtiyacı olan ailenin yardımına koşuyor. Kısıtlı imkanlarla binlerce başarıya imza atan Vardar evden dışarı çıkamayan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara erzak yardımı yaptı.

    Avcılar’ı mahalle, mahalle dolaşıyor

    Evde kal çağrısında bulunan Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) Dernek Başkanı Vardar ‘Dışarıya çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ve engelli ailelerimizin bu sıkıntılı günlerdede yardımına koşmaya çalışıyoruz. Onların gıda yardımını elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz. Cihangir’den, Tahtakale’ye, Gümüşpala’dan Üniversite mahallesine kadar her mahalleye gidip orada yardıma ihtiyacı olan ailelerimize  kendi imkanlarımızla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayşe ve Yusuf’a zor dönem olmasına rağmen önlemlerimizi alarak özel yapım arabalarını teslim ettik. Bizde bu mutluluğu yaşıyoruz. Sayı vermek çok önemli değil, ama sabah akşam ekmek, poğaça, börek ve sayısızca erzak dağıtımımız devam ediyor. Avender olarak bu zor süreçte ihtiyaç sahibi dostlarımızın yanında olmayacağızda ne zaman olacağız?  Olmayada devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir