• BUGÜN KALP KAZANMA GÜNÜ

    Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Beylikdüzü Belediyesi’nin kabulüyle belediye karşısı Çamlık Alan’da gerçekleşen Resmi Tören’de vatandaşla bayramlaşıldı.

  • Birlik ve beraberlik mesajları verilen Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bayram; barış, dostluk, muhabbet, küslerin barışması, kötülükten üstün olan iyiliğin yanında yer alma günü. Bugün kalp kazanma günü.” dedi.

    Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Merasimi, Belediye karşısı çamlık alanda gerçekleşti. Törende Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar eski kurucu Belediye Başkanı Velittin Küçük, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Vatandaşla bayramlaşan ve vatandaşın tebriğini kabul eden Protokol, örnek bir görüntü sergiledi. Çamlık alandaki merasimden sonra protokol; ilçedeki huzurevi, Emniyet Müdürlüğü ve Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği’ni de ziyaret etti.

    “Bayramı Amacına Uygun Yaşamalıyız”

    Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur yaptığı konuşmasında, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. “Bayramlar bizim güzelliklerimiz. Bu güzel anları korumalı ve bayramı amacına uygun yaşamalıyız.” diyen Okur, “Bayramlarda dayanışma daha da artar. Eş, dost, akraba ziyaretlerinin yanında yaşlıları, kimsesizleri de unutmamalıyız. Buradan sonra Huzurevi, Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Aileleri Derneklerini de ziyaret edeceğiz. Bayram sevincinin gönül coğrafyamızda olması dileği ile barış ve sevgi dolu bayramları hep birlikte yaşamamızı niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

    “Toplumun Her Kesmi Birbirini Kucaklasın”

    Bayramların bir fırsat olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Dini bayramlarımız manen bir arada olmamızı, milli birliğimizi pekiştirmemizi sağlar. Tüm Beylikdüzü’ne ve tüm Türkiye’ye mesajlarımızı iletiyoruz. İdareciler daha güçlü iradeye sahip olmalı ve toplumu kucaklamalılar. Toplumun her kesmi birbirini kucaklasın. Daha nice bayramlar bir arada olmak dileği ile. İlçemize bu güzel duyguları katarsak, herkes üzerine düşen sorumluluğu alırsa ülkemizde de sorun olacağına inanmıyorum. Herkese huzurlu bir bayram diliyorum.” diye kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir