• Bülent Kerimoğlu’ndan Kemal Deniz Bozkurt’a tam destek

    Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, kendisini ziyaret eden CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’u yürekten desteklediğini belirterek başarı diledi.

  • CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, bugün CHP PM Üyesi Emre Çam, ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aynı zamanda hemşehri de olan Bozkurt ve Kerimoğlu, yerel seçim üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Esenyurt Belediye Başkan Adayımız Kemal Deniz Bozkurt ile yerel seçimleri değerlendirdik. 31 Mart akşamı İstanbul’u ve ilçelerini “Sosyal Demokrat Belediyecilikle” taçlandırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Seçim çalışmalarında başarılar diliyor, yürekten destekliyorum.” ifadelerini kullandı.

    CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt ise, başarı dileği ve destek açıklamasından dolayı Başkanı Kerimoğlu’na teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir