• BURÇİN BAYKAL DERMAN OLMAYA GELİYOR

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Küçükçekmece’ye ‘Derman’ olmaya geliyor. Anketlerde de Baykal’ın birinci çıkması ilçede heyecan yarattı.

  • Seçim startını verdikten sonra gece gündüz Küçükçekmeceli vatandaşlarla buluşan Baykal, Küçükçekmece’de ‘Derman Belediyeciliği’ yapacaklarını belirtti. Küçükçekmece halkının gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Baykal, ‘Küçükçekmece’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağız. Bizler ‘Derman Belediyeciliği’ yapacağız. Vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Sıkıntılarına çözüm bulacağız. Kimse merak etmesin ‘Martın Sonu Bahar’ mesajını verdi.

    Baykal, Küçükçekmece ile ilgili projeleri hakkında. “Bizler Küçükçekmece’yi Küçükçekmeceliler ile yönetmeye talibiz. Tabiî ki planladığımız birçok projemiz var. Hazırlıklarımızı yaptık. Dersimize iyi çalıştık. Hepsini ilçe halkımızla paylaşacak ve Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerileri ile yön vereceğiz. Bir ilçe için yapılan en güzel proje en çok para harcanan değil orada yaşayan vatandaşlar için işlevselliği en yüksek olan projedir. Bu bağlamda Küçükçekmece’yi birlikte yönetip projelerimizi birlikte geliştireceğiz” diyerek bu işe olan inancını ve gücünü çok iyi şekilde ifade etti.

    KÜÇÜKÇEKMECELİ MEMNUN
    Yapılan anketlerde Küçükçekmece’de birinci çıkan CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Burçin Baykal’ın gösterdiği istek ve performanstan dolayı Küçükçekmece halkıda memnun. Kısa sürece Küçükçekmecelilerin bağrına bastığı Burçin Baykal adaylar arasında en güçlü isim.


    KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI
    Seçim startının ardından Küçükçekmece’yi karış karış dolaşan Burçin Baykal, ilçedeki bütün muhtarlar, stklar, dernekleri ziyaret etmişti. Baykal ‘Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve dernekler bizlerin bizim ülkemizin temel taşlarıdır. Biz göreve geldiğimiz zaman ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Küçükçekmece’nin ihtiyaçlarını bizzat  Küçükçekmeceliler ile birlikte  inşa edeceğiz. Küçükçekmecemizin isteği gerçekleşecek ve yıllardır arzu ettikleri değişim mutlaka gelecek’ dedi.

    KÜSKÜNLERİ BARIŞTIRDI
    Cumhuriyet Halk Partisi’nin Küçükçekmece’deki her üyesine bizzat mektup yollayan Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal  aynı zamanda da küskünleri barıştırarak CHP’nin birleştirici gücü oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir