• BURÇİN BAYKAL ESNAF VE VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

    CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından gece gündüz demeden vatandaşları ziyaret eden halkla bütünleşen Burçin Baykal önceki akşam Fatih Mahallesi esnaf ve vatandaşları dinledi.

  • CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından gece gündüz demeden vatandaşları ziyaret eden halkla bütünleşen Burçin Baykal önceki akşam Fatih Mahallesi esnaf ve vatandaşları dinledi.

    Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHPli Küçükçekmece’nin genç belediye başkan aday adayı Burçin Baykal vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Fatih mahallesi esnaf ve vatandaşlarını dinleyen Burçin Baykal, değişen ekonomik dengeler çerçevesinde esnafın nasıl korunması gerektiği doğrultusunda fikir alışverişinde bulundu. Küçükçekmece için neler yapılabilir konusunda beyanlarını ileten CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Burçin Baykal, bu kriz döneminde esnafın çok büyük sıkıntılar çektiğini iktidar olduklarında öncelikli esnafın derlerine derman aramak olduklarını belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir