• BURÇİN BAYKAL’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR ETTİ

    CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Burçin Baykal Küçükçekmecelilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Baykal aday gösterilen Kemal Çebi’yi de destekleyeceğini belirtti.

  • CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Burçin Baykal Küçükçekmecelilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Baykal aday gösterilen Kemal Çebi’yi de destekleyeceğini belirtti.

    Burçin Baykal yaptığı açıklamada;

    Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylığım süresince; her daim yanımda olan aileme ve dostlarıma, gururla mücadelemize omuz veren tüm Küçükçekmecelilere, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarına, değerli muhtarlarımıza, Kanaat önderlerimize, esnaflarımıza, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    Küçükçekmecemizin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olan Sayın Kemal Çebi’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin başından beri söylediğimiz gibi Partimizin iktidarı için çalışmalarımızın ve desteğimizin süreceğini bildirmek istiyorum.

    Bugüne kadar bizlere evlerinin kapısını, yüreklerini açan, derdini anlatan, umutlarını veren, Doğudan Batı’ya kuzeyden Güney’e ve 7 den 70 e tüm Küçükçekmeceye sevgiyle ve saygıyla… ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir