• BÜYÜKÇEKMECE’DE MÜJDAT GEZEN RÜZGARI

    Müjdat Gezen Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'inde tiyatro severlerle buluştu. İki saatlik tek kişilik gösterisi büyük ilgi gören Gezen'i sanatseverler dakikalarca ayakta alkışladı.

  • Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyuncularının hazırladığı müzikal tadındaki tiyatro oyununu izleyen Büyükçekmeceli sanatseverler, tiyatrocuları ve Müjdat Gezen’i oyun bitiminde dakikalarca ayakta alkışladı. Gezen, tek kişilik gösterisiyle Büyükçekmece’deki sanatseverlere unutulmaz bir sahne performansı sergiledi.

    “Çok keyif alarak izlediğim bir oyundu”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen usta sanatçı Gezen’e çiçek takdim eden Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyuncularına çok teşekkür ediyorum. Çok keyif alarak izlediğim bir oyundu. Her biri birbirinden yetenekli olan tiyatro oyuncularına ve onları yetiştiren usta tiyatrocu Müjdat Gezen’e teşekkür ediyorum” dedi.

    Usta tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen, kültürel ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi’ne ve sağladığı imkanlardan ötürü Başkan Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir