• ÇALIK MESAJI VERDİ: İLK ŞEHİR PLANCISI BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

    Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık dernekler yerleşkesinde yer alan derneklere ziyarette bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının toplumdaki önemine vurgu yapan Çalık, “Birlikte ortak bir çabayla ortak başarıya imza atacağız. İlk Şehir Plancısı belediye başkanı olacağım” mesajı verdi.

  • CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan dernekler yerleşkesindeki STK’lara ziyaretler gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, Evimiz Beylikdüzü Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, TEMA Vakfı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Galatasaraylılar Derneği’nin şube başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. STK’ların toplum yapısına katkılarının çok kıymetli olduğunu dile getiren Çalık, “Beylikdüzü’nde ortak bir çalışmayla birlik olarak başarıya imza atacağız” ifadelerini kullandı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ziyareti sırasında 98 dernek arasında ilk ve tek kadın dernek başkanının Beylikdüzü şubesinde olduğunu belirten dernek üyeleri, Beylikdüzü’nde huzur dolu bir ortamda yaşadıklarına dikkat çekti.

    Çalık: İlk Şehir Plancısı belediye başkanı olacağım

    Dernekler yerleşkesinden memnuniyetlerini dile getiren dernek üye ve yöneticileri, başta kendilerine bu imkanı sunan Beylikdüzü Belediyesi’ne ve Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti. Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ın da bu anlayışla hareket edeceğinden şüphe duymadıklarını belirten dernekler destek mesajları verirken Çalık, “Çıktığımız yolda STK’lara çok iş düşüyor. Bu toplumu beraber çalışarak bir yerlere getireceğiz. Ben hayatımın 22 yılını Şehir Planlama mesleğine verdim ve bir şehrin nasıl daha özgür olacağını biliyorum. Takdir edilirsek de ilk Şehir Plancısı belediye başkanı olacağım ve bu kent için birlikte çok güzel işlere imza atacağız” diyerek derneklerin bu güvenini boşa çıkarmayacağının sözünü verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir