Merkez ve mahalleleri ayırt etmeden ilçede vatandaşların her an spor yapabilmelerini sağlamak için yüzme havuzu, spor salonları, spor kompleksleri gibi birçok proje başlatan Başkan Mesut Üner, spor alanında bir hizmeti daha hayata geçirdi.
Çocuklarımız sağlıkla büyüsün, kötü alışkanlıklardan uzak kalsın
Çocukların ve gençlerin hem bedeni, hem de fiziki açıdan daha sağlıklı bir hayat standardına kavuşması ve kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sportif faaliyetleri önemsediğini belirten Başkan Mesut Üner, Karamandere Mahallesini futbol sahasına kavuşturarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere spor yapmak isteyen tüm vatandaşlara armağan etti.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan halı saha mahalle sakinlerinin hizmetine sunulurken, mahallelerinin önemli bir ihtiyacının karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiklerini belirttiler.
GÜNDEM
18 saat önceGÜNDEM
20 saat önceGÜNDEM
22 saat önceGÜNDEM
22 saat önceGÜNCEL
22 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.