• ÇATALCA’DA HUZUR TOPLANTISI

    Başkan Cem Kara İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Düzenlemiş Olduğu “Huzur Toplantısı”na Katıldı.

  • Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği Huzur Toplantısına; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Akparti İlçe Başkanı Mesut Üner, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ, CHP İlçe Başkanı Halil Muharrem Gök, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar, İlçe Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, basın mensupları ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

    Toplantının açılışı Emniyet Müdürü Bülent Çelik’in konuşmasıyla oldu. Çelik’ten sonra kürsüye davet edilen Belediye Başkanı Cem Kara;   ‘’Çok değerli İlçe Kaymakamım, saygıdeğer Başsavcım, siyasi partilerimizin çok saygıdeğer ilçe başkanları, meclis üyesi arkadaşlarım, daire müdürlerimiz, gazilerimiz, mahallelerimizin çok değerli muhtarları, değerli basın temsilcileri, değerli sivil toplum örgüt temsilcileri ve sevgili Çatalcalılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

    İlçe Emniyet Müdürümüze yaptığı sunumdan dolayı teşekkür ediyorum. Tabloyu ben de inceledim. Çatalca gerçekten yaşanası, İstanbulumuzun en huzurlu, en güvenilir kentlerimizden bir tanesi. Böyle bir kentte yaşıyor olmaktan dolayı çok büyük bir gurur duyduğumu söylemek isterim. Bu kentin huzurlu bir kent olmasını sağlayan çok değerli emniyet mensuplarımıza, başta Emniyet Müdürümüze ve değerli personeline çok teşekkür ederim.

    Evet, biliyorum; onlar 7/24 esasına göre çalışıyorlar ve biz de onlar sayesinde evlerimizde çok daha huzurlu bir şekilde yaşamlarımızı sürdürüyoruz. Tabii; dinamik, sürekli hareket halindeki bir kentte hiçbir olayın olmaması söz konusu olamaz. İnsanın yaşadığı yerde her zaman bir takım olaylar olacaktır. Ama istatistiklere baktığımızda Çatalca’da en çok yaralama olayları olduğu görülüyor. 1 yılın 365 gün olduğunu düşünürsek; demek ki emniyet müdürlüğümüze yaklaşık 3 günde 1 yaralama olayı geliyor. Onun dışındaki olaylar son derece düşük ve yok denecek kadar az. Yine daha önce şikâyetçi olduğumuz hırsızlık olaylarının iyice azaldığını görmekteyiz. Bu tabii çok sevindirici. Sayın Müdürüm mütevazı davrandı, “Bunu 2 şekilde okuyabilirsiniz; hem bizim çalışmamız, hem de biraz katkımız olduğu yönünde okuyabilirsiniz.” dedi ve ilçe halkına teşekkür etti, nezaket gösterdi. Ben bunun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sayesinde düzeltildiğini düşünüyorum.

    Yine yapmış oldukları ilçe denetimlerinin son derece önemli olduğunu ve bu denetimlerin sürmesi gerektiğini sayın müdürüme belirtmek istiyorum. Ben de bütün katılımcılara huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve tabi ki en büyük teşekkürüm Emniyet Müdürümüze ve emniyet müdürlüğünde çalışan çok değerli polis arkadaşlarımıza…” dedi.

    Konuşmasını “Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diyerek sonlandıran Başkan Cem Kara’dan sonra kürsüye Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel çıktı. Kaymakamın konuşmasının ardından salondaki basın mensupları ve katılımcılardan sorular alındı. Soruların cevaplanmasının ardından toplantıya son verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir