• ÇATALCA’DA PARKLAR YENİLENİYOR

    Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çatalca sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Ekipler ilçede bulunan parkların bakımını yaparak yaza hazırlıyor.

  • Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif alanlarında başlattığı park yenileme çalışmalarında birçok park elden geçirilirken çoğu parka da yeni hizmetler getiriliyor. Vatandaşların mevcut parkları daha verimli kullanabilmesi için yürütülen çalışmalarda, vatandaşlardan gelen taleplerde dikkate alınıyor.

    Binkılıç Parkına kafe

    1115 km² yüzölçümünün 724 km² si orman alanı olmasına rağmen ağacı, çiçeği, park ve bahçeleri çoğaltan Çatalca Belediyesi ilçe genelinde bulunan 81 parkı ve çocuk oyun alanlarını belirli periyotlarla kontrol ediliyor. Ekipler; denetleme, gözlem ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Binkılıç Mahalle parkına içerisine WC’ nin de bulunduğu 70 m²  büyüklüğünde kafe yapılıyor. Kafenin tamamlanmasının ardından ön tarafında sert zemin düzenleme çalışmaları yapılacağını belirtilen yetkililer açık alan oturma alanı yapılacağını belirtti.

    Tayfun Topçu Parkına düzenleme

    Çatalca halkından gelen talepler doğrultusunda Tayfun Topçu parkında yenileme çalışmalarına başlayan ekipler parktaki mevcut büfeyi kaldırılarak yerine modern bir kafe yapıyor. Parkın eskiyen sert zemin ve oyun grubunu yenileyecek olan ekipler yeni oturma alanları da oluşturacak.

    Yöresel ürünler satış alanları

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kestanelik ve Belgrat Mahallelerinde de yöresel ürünler satış alanları yaparak Çatalcalıların her zaman yanında olmaya devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir