• CEM KARA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, olağan genel kurullarını gerçekleştirerek göreve başlayan oda ve derneklere hayırlı uğurlu olsun ziyaretlerinde bulundu.

  • Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yoğun çalışma programına rağmen vatandaşlarla, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Cem Kara geçtiğimiz aylarda olağan genel kurullarını yaparak görevlerine başlayan oda ve dernekleri ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyelerine tebriklerini sundu.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaretlerinin ilkini Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na yaptı. Burada Başkanlığa yeniden seçilen Cafer Dağ ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Başkan Kara, esnafların sorunlarını yakından bildiğini belirterek, umutlarının ekonomide ve hayatın tüm alanlarında iyi gelişmeler olması ve esnafların yüzünün gülmesi şeklinde olduğunu dile getirdi.

    Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yaptığı ziyarette, Oda Başkanı Sacit Şık ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Cem Kara, oda çalışmaları hakkında bilgi alarak yeni dönemlerinde başarılar diledi.

    Ziyaretlerine Çatalca Tarım Kredi Kooperatifi ile devam eden Başkan Cem Kara, burada Kooperatif Müdürü Ömer Köseoğlu ve göreve başlayan Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Çatalca’nın tarıma yönelik çalışmaların görüşüldüğü ziyaret, gündeme dair yapılan sohbetlerle devam etti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaret sonunda hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ziyaretlerdeki son durağı Çatalca Muharip Gaziler Bürosu’na oldu. Ziyarette, Başkanlığa yeni başlayan Fethi Kansu ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileyen Başkan Cem Kara, bu vatan, bu bayrak, bu millet uğruna canını, kanını, gözünü kırpmadan feda eden şehit ve gazilerin önemine değindi.  Muharip gazilere maddi, manevi her zaman destek olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Kara,  “Her zaman, her konuda sizlere kapım sonuna kadar açıktır. Düzenleyeceğiniz organizasyonlarda da bugüne kadar olduğu gibi yine her türlü desteği vermeye hazırım” şeklinde konuştu.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkanlar, duydukları memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretinden dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini sundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir