• ÇEVRE GÜNÜNDE EN ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM

    Küçükçekmece Belediyesi' nin Çevre Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte özel çocuklar geri dönüşüme dikkat çekti.

  • Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Akif Bilen, çevre gönüllüsü, ünlü sanatçı Zeliha Sunal ile Küçükçekmece’ de bulunan 6 özel eğitim merkezi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

    “BUGÜNÜ ÇOK ÖZEL BİR GRUPLA KUTLUYORUZ”

    İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Cemal Yılmaz, “Çevremizi de gönlümüzü de zihnimizi, sokağımızı da temiz tutalım. Unutmayın en büyük temizlik kirletmemektir” diye konuştu. Akif Bilen ise çevre haftasını çok özel bir grupla kutladıklarını belirterek herkese teşekkür etti.

    ÖZEL ÇOCUKLARDAN ANLAMLI MESAJ

    Atakent, Menekşe, Küçükçekmece, Yıldırım Beyazıt, Kumsal Özel Eğitim Merkezleri ile Küçükçekmece İş Uygulama Merkezi öğrencileri ise geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kıyafetlerle sahneye çıkarak bir defile gerçekleştirdi. Çevre kirliliğine dikkat çeken bir tiyatro gösterisi de sunan Küçükçekmeli minikler büyüklerinden tam not aldı. Sahnede şiir okuyan, piyano çalan, dans ve ritim gösterisi sunan özel çocuklar ‘Dünyamıza sahip çıkalım, onu kirletmeyelim’ mesajı verdi.

    Program sonunda ise Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Akif Bilen, okul müdürlerine teşekkür ederek ağaç sertifika verdi.  Program kapsamında ayrıca, özel eğitim merkezi öğrencilerinin geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları eserlerin yer aldığı sergi sanatseverlerle buluşturuldu.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir