• Dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu

  • Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlü, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında bilinçli bir toplum oluşturmak için anlamlı bir yarışma düzenledi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı “Okulda, Evde, Her Yerde İş Sağlığı ve Güvenliği” temalı resim ve kısa video yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle aldı.

    Başakşehir’in gücünü kurumlar arasındaki güçlü bağdan aldığına işaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Bugün de Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak bir projede buluştuk. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren iş sağlığı ve güvenliğinin önemini öğretmeye çalışıyoruz. Dereceye girenler başta olmak üzere yaptıkları resimler ve çektikleri videolarla yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

    İlkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ela Buğlem Ses birincilik ödülüne layık görüldü. Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yusuf Meriç Akgün ikinci, Emlak Konut Şehit Vedat Barceyci İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Berna Fatma Şahin üçüncü, Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi İnci Yağmur Üçer dördüncülük ödülünün sahibi oldu.

    Ortaokullar arası düzenlenen kısa video yarışmasında ise birincilik ödülü 2 öğrenciye verildi. Başakşehir Birey Ortaokulu öğrencisi Mustafa Emir Yılmaz ödülünü Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun, Ahmet Kaytan ise ödülünü Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan’ın elinden aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir