• DERSLER BAŞLIYOR

    Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Müzik Akademisi’nde dersler başlıyor. Akademide bağlama, gitar, keman, perküsyon, piyano gibi branşlar bulunuyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi eğitimde fark yaratmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Müzik Akademisi’nin eğitim kadrosunu da İstanbul Üniversitesi, Mimarsinan Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi’nden öğretim görevlileri oluşturuyor. Akademi öğrencileri ise çok şanslı. Çünkü her biri kendi alanında uzman eğitmenlerden ders alacaklar. Akademide bağlama, gitar, keman, perküsyon, piyano gibi branşlar bulunuyor.

    Jüri üyelerinden oluşan sınav komisyonu, konservatuvar seçme kriterlerine uygun sınav yaparak 87 aday arasından değerlendirme yaptı. Seçilen adaylar için15 Ekim’de dersler başlayacak. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde verilecek olan eğitimlerde her 3 ayda bir sınav uygulaması yapılacak.  Üniversitelerin konservatuar bölümü öğretim görevlileri denetiminde kurulan Müzik Akademisi’nde öğrencilerin devamsızlıkları sıkı bir şekilde takip edilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir