• Destek çığ gibi büyüyor… Askıda Fatura uygulaması ile 41 bin 883 ailenin faturası ödendi

    İBB'nin ekonomik sıkıntı içindeki İstanbullular için başlattığı Askıda Fatura uygulamasında ödeme sistemi dün itibarıyla açılmıştı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından kampanyaya dair son verileri paylaştı. Buna göre toplam ödenen fatura 41 bin 883 olurken toplam ödenen miktar 5 milyon 27 bin 92 liraya yükseldi.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için 4 Mayıs’ta Askıda Fatura uygulaması başlatmıştı.

    Bu uygulama kapsamında İBB tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen aileler, kurumun internet sitesine giriş yaparak Askıda Fatura uygulamasına tıklamış ve İSKİ ile İGDAŞ’a ait su ve doğal gaz faturalarının bilgisini girmişti.

    41 BİN 460 AİLENİN FATURASI ÖDENDİ

    İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada uygulamanın ödeme sistemine yurt dışı kaynaklı bir fiber saldırı gerçekleştiğini duyurdu.

    Ongun, kampanyaya dair son verileri de paylaştı. Buna göre Toplam ödenen fatura 41 bin 883 olurken toplam ödenen miktar 5 milyon 27 bin 92 liraya yükseldi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir