• DEV PROJEDE BULUŞTULAR

    Dünya futbolunun dev isimlerinden Schalke 04 Kulübü ve Büyükçekmece Belediyesi, Türk futboluna genç yetenekler kazandıracak önemli bir projeye imza attı.

  • Schalke 04 Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Jobst ile kulübün yönetim binasında bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk futbolunun geleceği adına önemli bir projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

     

    Schalke 04’den alt yapı desteği 

    Büyükçekmece Belediyespor’un  altyapısını güçlendirmek ve Türk futboluna yetenekli isimler kazandırmak için girişimlerini sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, futbol altyapısında dünyanın sayılı takımlarından biri olan Schalke 04 ile görüştü. Kulübü’nün yönetim binasında gerçekleşen toplantıya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Schalke 04 Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Pazarlamadan Sorumlu Üyesi Alexander Jobst, Schalke 04 Kulübü efsane başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Çukur ve Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri, katıldı. 

     

    “Üzerimize düşeni yapmaya hazırız” 

    Toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Büyükçekmece’de son yıllarda spor alanında önemli bir aşama kaydedildiğini belirterek, futbol altyapısını güçlendirmek adına arayışlarının sürdüğünü belirterek; “Schalke 04 Kulübü benimde kongre üyesi olduğum, gönül bağım bulunan bir kulüp. Büyükçekmece’de futbol altyapısını daha güçlü hale getirmek, geleceğin yeni yıldızlarını yetiştirmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

     

    Jobst: Bilgi ve birikimimizi paylaşırız 

    Alexander Jobst, 12-15 yaş aralığındaki futbolcular için her yıl Büyükçekmece’de bir kamp gerçekleştirme önerisinde bulunarak; “Kampa Büyükçekmeceli çocuklar ve antrenörleri, Schalke 04 Kulübü antrenörleri ve genç futbolcuları katılarak bilgi ve birikimlerini paylaşsınlar. Sonrasında da birlikte nelere yapabiliriz bunun üzerinde de çalışalım” ifadesini kullandı. Schalke 04’ün önerisine sıcak bakan Başkan Akgün, çalışmaların bir an önce başlatılması için gereken ne varsa yapılacağını söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir