• DEVA Partisi’nden ‘erken seçim’ açıklaması: Hazır olacağız

    DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeneroğlu, “İktidar bu noktaya gelmişse, seçimlere gitme noktasında bir intihar teşebbüsü ortaya koymak istiyorsa buyursun” diye konuştu

  • Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, iktidarın daha 3 yıllık bir görev süresinin bulunduğunu belirterek, “Milletimizin verdiği bu görev süresini dikkate almadan erken seçime gitmek demek, ‘ben bu görevi yerine getiremiyorum’ demektir. İktidar bu noktaya gelmişse, seçimlere gitme noktasında bir intihar teşebbüsü ortaya koymak istiyorsa buyursun” dedi.

    ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

    Bir gazetecinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamalarını sorması üzerine Yeneroğlu, şunları kaydetti:

    “Sayın Bahçeli’nin geçmişteki açıklamalarını da biliyoruz. Yarın tersini açıklasa da kimse şaşırmaz. Sayın Bahçeli’nin tutumuna, iktidarın büyük ortağı da güven duymamaktadır. İktidarın da güven duymayacağı bu açıklamalara muhalefetin ciddiye almasını beklemek bence gerçekçi değildir. Bizi ilgilendirmiyor, işimize bakıyoruz. İktidarın daha 3 yıllık bir görev süresi var. Milletimizin verdiği bu görev süresini dikkate almadan erken seçime gitmek demek, ‘ben bu hizmeti yerine getiremiyorum, ben bu görevi yerine getiremiyorum’ demektir. İktidar bu noktaya gelmişse, seçimlere gitme noktasında bir intihar teşebbüsü ortaya koymak istiyorsa buyursun. Biz buna hazır olacağız mutlaka.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir