• Dijital Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

  • Gülüş tasarımı hastaların gülüş hatlarını değiştirerek daha estetik bir gülümsemeye sahip olunması için geliştirilen bir tedavidir. Bütünsel bir tedavi yöntemi olan dijital gülüş tasarımı alanında en uzman doktorlar tarafından büyük bir ilgi ile yapılmaktadır. Özellikle estetik görünümü ön plana çıkaran dişler için bir çalışma yapılan gülüş tasarımında diş eti, damak ve dudak gibi genel çalışmalar ile hastaların mükemmel gülüşlere sahip olmaları hedeflenmiş bir tedavidir. Tedavi sürecinde ve tedaviden sonra hastanın nasıl bir görünüme sahip olacağının görülmesi için tedavi öncesinde çekilen fotoğraflar üzerinde dijital ortamda oynamalar yapılarak hastalara tedavi sonrası görünümü sunulmaktadır ve hasta bu görsellerdeki görünüme göre karar verebilmektedir. Dijital gülüş tasarımında büyük yardımı olan bu dijital teknikler ile hastaların memnuniyet oranı da oldukça arttırılmış durumdadır.

    Dijital Gülüş Tasarımı Faydaları Nelerdir?

    Dijital Gülüş TasarımıGülüş tasarımını oluşturan Diş, diş eti ve dudak arasında sağlanan uyumlu görünüm, kişinin genel görünüşüne oldukça fazla oranda olumlu etkisi bulunmaktadır. Diş üzerindeki renk farklılıklarını engelleyerek daha sağlıklı bir görünüm dijital gülüş tasarımı ile gerçekleştirilmektedir. Tedavi sürecinde diş yüzeyindeki kırık veya çatlaklar hasarlar onarılır, kişi yüz hatlarına en çok yakışan ve en doğal görünümlü gülüşe bu özel tasarım sayesinde kolayca sahip olabilmektedir.

    Dijital Gülüş Estetiği Çeşitleri Nelerdir?

    Dijital gülüş estetiği çeşitleri şöyle sıralanabilir:

    • Çekici Gülüş Estetiği: Ön dişlerin vurgulandığı, kişinin genç ve çekici bir görünüm kazanması amaçlanmaktadır.
    • Sportif Gülüş Estetiği: Kişiye dinamik bir hava katan özgün estetik türüdür. Orta kesici dişlerin boyu, yan kesici dişlere nazaran daha uzun olacak şekilde tasarlanmaktadır.
    • Entelektüel Gülüş Estetiği: Çoğunlukla orta yaşlı kişiler tarafından tercih edilen gülüş estetiğidir. Bu gülüş tasarımında dişlerin tümü aynı boydadır.

    Gülüş tasarımı hakkında merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz için Beylikdüzü diş kliniğini arayabilir ve uzman kişilerden bilgi alabilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir