• Dilaver Ablak başkanlığa aday

    AK Parti'de görevden alınan ilçe başkanlarının yerine atanacak ilçe başkanları merak ediliyor. Avcılar'da da Dilaver Ablak ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

  • AK Parti’de görevden alınan ilçe başkanlarının yerine atanacak ilçe başkanları merak ediliyor. Merak edilen ilçelerin başında Avcılar geliyor. Birçok STK’da yöneticilik yapan iş adamı Dilaver Ablak AK Parti ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

    Avcılar’da sevilen iş adamı Dilaver Ablak AK Parti ilçe başkanlığı adaylığını açıkladı.

    ‘BU ÜLKEYE HİZMETİ AK PARTİ YAPAR’

    Avcılar’da siyasi alanda boşluk olduğunu düşünen Ablak: İş üreten, vatandaşları kucaklayan, siyasi anlayış ile yola çıkıyoruz. 19 yıldır Türkiye’nin AK Parti’nin teminatı altında olduğunu da sözlerine ekleyen Ablak, “Bundan sonra da belki 50, belki 70, belki 100 yıl AK Parti’nin teminatı altında kalacaktır. Bugüne kadar nasıl bu ülkeye hizmet ettiysek bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti’den başka yerde gelecek aramak gaflet ve dalalettir’ dedi.

    ‘KAVGA YERİNE KUCAKLAMAYI TERCİH EDECEĞİZ’

    Avcılar’da siyasete yeni bir hava katacağına inandığını belirten Ablak: ‘Bu partinin kurucularını, değerlerini önemsiyorum. Partinin içinde onların tecrübelerinden ve birikimlerinden yararlanacağız. Bu dava ve bu ilçe için bir tuğla koyan herkes bizim baş tacımız olacaktır. Tüm dünya ya ülke olma dersi veren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gayretini görürken, ona nefer olmak, yükünü almak varken, kendi dava arkadaşlarımızla uğraşmak, isimler üzerinden siyaset yapmak bizim asla tevessül etmeyeceğimiz siyaset tarzı olacaktır’ şeklinde konuştu.

    İş adamı Dilaver Ablak Avcılar’da birçok STK’da aldığı görev ile dikkat çekiyor. Avcılar’da Doğu-Güney Doğu Kurucu Dernek Başkanlığı görevini 2 yıl sürdüren Ablak, 3 yıl boyunca da Ağrı İli ve İlçeleri kurucu dernek başkanlığını yaptı. Ayrıca Şehit Tahsin Gerekli İmamhatip Ortaokulıunda okul aile birliği başkanlığı yapan Ablak, Avcılar İlim Öğrenme Yayma Derneği Başkanlığını yürütüyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir