• Doktor arama motoru Doktorya geliyor

    Değişen ve gelişen arama motorlarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye genelinde hizmet veren doktorları tek bir sitede toplayan Doktor Rehberi Doktorya faaliyete başladı

  • Değişen ve gelişen arama motorlarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye genelinde hizmet veren doktorları tek bir sitede toplayan Doktorya faaliyete başladı.

    Türkiye’nin her ili ve ilçesinin doktorlarını kolayca bulup onlar hakkında bilgi almak için artık çok fazla yerde arama yapmanıza gerek kalmadı. Bulunduğunuz bölgenin doktorlarını ve onların hakkındaki bilgileri sunan Doktorya uygulaması sizlere çok kapsamlı bir arama seçenegi sunuyor.

    HER GÜN BİNLERCE İNSAN ZİYARET EDİYOR

    Markalarını ve firmalarını en kısa zamanda ilgili kitleye tanıtmak isteyen işletmeler için büyük bir fırsat olarak geliştirilen Doktorya, Türkiye genelinde hizmet vermekte olan doktorları sektörlerine özel kelimelerde listeleyerek potansiyel müşterilerine kavuşmalarını sağlıyor. Her gün binlerce ziyaretçinin yer aldığı ve büyük rekabetlerin bulunduğu arama sonuçlarında zirveye yerleşecek olan Doktor Arama Motoru her il için özel olarak hazırlanmış sayfalarda klinikleri ve doktorları listeleyecek bir arama motoru.

    EN İYİ DOKTORLARA KOLAY ULAŞIM

    Bulunduğunuz bölgedeki doktorlara ulaşmak için Doktorya’da arama yapmanız yeterli olacak. Sizlere hem en iyi doktoru, hemde fiyat bakımından da en uygun fiyatı sunuyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir