• Düğün salonları ne zaman açılıyor?

    Korona virüsle mücadele kapsamında kapalı mekanların kapatılması kararı alınmış, bu kapsamda düğün salonları da 19 Mart’ta kapatılmıştı. Salonların açılacağı tarih netlik kazandı

  • Virüs salgınında vaka ve ölüm sayılarındaki azalma ile Türkiye’de normalleşme adımları atılırken kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Haziran’da şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını, kronik rahatsızlığı bulunmayan kamu çalışanlarının iş başı yapacağını, restoran ve kafelerin saat 22:00’ye kadar açık kalabileceğini, yüzme havuzu, spor merkezleri, çay bahçeleri ve lokallerin açılacağını açıkladı.

    DÜĞÜN SALONLARININ AÇILIŞI 1 TEMMUZ’DA

    Açıklamalarla beraber düğünlerin yapılıp yapılmayacağını, ne zaman yapılacağını merak eden vatandaşlar ise, Düğün salonları ne zaman açılıyor? Düğün salonları ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak etmeye başladı. Tele 1’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Normalleşme Planı’na göre, düğün salonlarının açılacağı tarih netleşti.

    Plan resmi olarak yayınlanmasa da belirtilen takvim’de 1 Haziran’da kafe ve restoranların, yüzme havuzlarının ve spor merkezlerinin, çay bahçesi ve lokallerin açılış tarihi 1 Haziran olarak belirtilmiş ve bu yerlerin 1 Haziran’da açılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Aynı takvimde ise, düğün salonlarının açılış tarihi olarak 1 Temmuz 2020 gösterilmekte. Bu kapsamda düğün salonlarının 1 Temmuz’da açılacağı öngörülmekte.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir