• TÜRKİYE VE İSTANBUL ‘U’ DÖNÜŞE MUHTAÇ

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gündeme dair soruları yanıtladı. Beylikdüzü 10. Yıl etkinliklerinde gazeteci Hakan Eser’in sorularını yanıtlayan İmamoğlu, İstanbul için artık ‘U’ dönüşü yapılması gerektiğini söyledi.

  • Beylikdüzü 10. Yıl etkinliklerinde gazeteci Hakan Eser’in sorularını yanıtlayan İmamoğlu gündemi değerlendirdi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yüzde 99’nun tamamlandığını söyleyen İmamoğlu, ‘BAKSM’de etkinlikler başladı. İlçemizin 10. yıl etkinliklerimizi burada gerçekleştireceğiz. Kütüphanemiz kullanılmaya başlıyor. Sanat atölyemizin açılışını yaptık. Olağan üstü bir müze açılacak. Gemi maketleri müzesi olacak ve üç ay boyunca sergilenecek. Resmi açılışı ise sonbahar gibi düşünüyoruz’ şeklinde konuştu.

    YAŞAM VADİSİ İKİNCİ ETAP DEVAM EDİYOR

    Yaşam Vadisi ikinci etabının devam ettiğini söyleyen İmamoğlu, ‘Biz bütçemizin çok üzerinde işler yaptık. Hem tasarruf edip hemde bütçeyi doğru kullanmamız gerekiyor. Yaşam Vadisi’nin ikinci etabında da çalışmalarımız devam ediyor. Planımız dönemimiz bitmeden ikinci etabı tamamlamamız. Ama iyisini düşünürsek Kasım ayı gibi tamamlayarak Beylikdüzü halkına Yaşam Vadisi’nin ikinci etabını açmayı düşünüyoruz’ dedi.

    YERELDE ERKEN SEÇİM ZOR

    Erken genel seçimin ardından erken yerel seçim olur mu? sorusuna ise Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Riskli bir iş bütçelerin ona göre tasarlanması bir çok konu var. Böyle bir şeyin düşünüleceğini zannetmiyorum. Seçimden sonra nasıl bir Türkiye göreceğiz önce onu bir yaşayalım. Hizmetin seçime göresi olmaz biz işimizi yapıyoruz. Şu anda iş birliği önemli. İş birliğinin Hedefi önemli. Hedef ben seçileceğim değildi, Türkiye’nin geleceği hedefiyse bu değerli bişey. Türkiye karanını verecek. Milletimiz Türkiye’nin geleceği adına en doğru kararı verecektir’ diye konuştu.

    ‘TEK İDEALİM EN BAŞARILI BELEDİYECİLİĞİ YARATMAK’

    Türkiye ve İstanbul’da ‘U’ dönüşe muhtaç olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: ‘ Tek idealim Türkiye’nin en başarılı belediyeciliğini yaratmak ve en güzel işleri yapan belediyelerden bir tanesi olmak. Bunu başardığımız taktirde siz bir üst göreve daha büyük göreve hazır mısınız? Ben kendimi hazır hissetmezsem bu görevi yapmam. Herşeyin ötesi Türkiye’de, İstanbul’da kesininlikle ‘U’ dönüşe muhtaç bir durumdadır. UmarımTürkiye geleceği açısından bu kararları en iyi şekilde verir’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir