• ‘EN BÜYÜK İHANETTİR’

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün FOX Tv'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programına canlı telefon bağlantısıyla katıldı. Akgün Rize meydanından kaldırılan Atatürk heykeli ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün FOX Tv’de İsmail Küçükkaya’nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programına canlı telefon bağlantısıyla katıldı. Akgün Rize meydanından kaldırılan Atatürk heykeli ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu.

    Akgün: “Türkiye’nin birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğumuz bu hassas günlerden Rize’deki Atatürk heykelinin her hangi bir bahaneyle o meydandan kaldırılıp başka bir yere götürülmesi son derece düşündürücüdür. Bu şekilde pozların verilmesi bu ülke için yapılacak en büyük ihanetlerden bir tanesidir. Herkesin bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle son günlerde bu konudaki hassasiyetleri vatandaşların ağzından camide, okulda cenaze namazında özellikle duyduğumuz için dikkate getirdim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir