27 Temmuz 2024
  • Ender Balaban Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı… Sandıktan zaferle çıkacağım

  • CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ender Balaban Ambarlı Seçim Koordinasyon merkezini açtı. Yoğun kalabalık eşliğinde gerçekleşen açılışta Balaban birlik ve beraberlik mesajı verdi.

    AVCILAR’IN BİRLEŞTİRİ GÜCÜ OLACAĞIM

    Etkin ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla yola çıktığını belirten Balaban: “Bu yolda Avcılar halkının bilgi, birikim ve tecrübeleri ayrı bir öneme ihtiyaç vardır. Hiç birimizin bırakın kenarda kalmasını iktidar heyecanını azaltmasını dahi kabul edemeyiz. 2024 yerel seçimlerinde yan yana, omuz omuza, birlik içerisinde çalışmalıyız. Cumhuriyet Halk Partimizi Avcılar’da iktidara taşıyan güçlü bir adayla seçime girmeliyiz. Ben bu gücü sizlerinde desteğiyle kendimde görüyorum. Bu konuda ekibim ile birlikte başlattığım seçim çalışmalarımızın halktanda karşılık bulacağına ve aday olduğumda sandıktan zaferle çıkacağıma inanıyorum. Sen ben tartışması yapmadan hedeflerimize kitlenerek Avcılarımızın birleştiri gücü olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    ENDER BİR YÖNETİM ÖNDER BİR AVCILAR

    Avcılar’da seçimi kazanmak ve oylarımızı arttırmak için çalınmadık kapı bırakmayacağının altını çizen Balaban: “Sağlam ve etkin örgüt güçü ile belirlemiş olduğumuz hedeflere ulaşacağız. Bugün Ender Balaban olarak gücüm, tecrübem ve sosyal demokrat dünya görüşü ile karşınızdayım. Avcılar halkının ihtiyaçlarına karşılık verecek. Birikimim ve deneyimim ile aday olduğum taktirde Avcılar’da partimizi iktidara taşıyacağıma inanıyorum. Avcılar halkı artık değişim istiyor. Meydanlarda direnen bir Cumhuriyet Halk Partisi istiyor. Ender bir yönetim, önder bir Avcılar istiyor” ifadelerini kullandı.

    SEÇİM MERKEZİ AVCILAR ÖRGÜTÜNÜNDÜR

    CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarının da katıldığı açılışta seçim merkezi Avcılar örgütünün bürosudur diyen Balaban: “Adaylarımız netleştikten sonra bir kişi aday olacak. Hangi arkadaşımız aday olacaksa bizler hepimiz ofisimizle hep beraber kenetlenip, beraber bu yolda yürüyeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir