26 Temmuz 2024
  • Erdal Nas: İstanbul ve Avcılar’ı rekor oyla kazanacağız

  • Erdal Nas gazetecileri unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle bir araya gelen Nas, “Gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

    Aday adaylığı ile ilgilide açıklamalarda bulunan Nas: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün kademelerinde görev aldım. 4,5 yıldır CHP Avcılar İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Örgütün kendi içinde yetiştirdiği biri olarak eğer belediye başkan adayı olursam, Avcılar’da örgüt başkanı ilk defa bir Belediye Başkanı adayı çıkartmış olacak. Örgütün kendi içinden biri olarak Avcılarlı komşularıma, kardeşleri yüzü halka dönük, komşularımı mahcup etmeyecek bir belediye başkanı olarak görev yapacağım” diye konuştu.

    EN AZ 25 İLÇE KAZANACAĞIZ

    Avcılar’da ve İstanbul’da güçlü bir oyla yeniden kazanacaklarını belirten Nas: “İstanbul’u 31 Mart’ta ve 23 Haziran’da iki kez kazanan ve İstanbul’u halkçı belediyecilikle yeniden buluşturan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu güçlü bir oyla tekrar kazandıracağız. Yine Avcılar’da oylarımızı arttırarak hizmet etmeye devam edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde meclis çoğunluğunuda alacağız. Halka yapılan hizmetlerin engellenmesinidi ortadan kaldıracağız. İstanbul’da en az 25 belediyeyi kazanacağız. Avcılar’ı uzun yıllardır biz yönetiyoruz. Üzerine daha çok koyarak, yeni şeyler katarak Avcılar’ı daha modern bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

    AVCILAR’I DEPREMLE ANILAN KENT OLMAKTAN ÇIKARTACAĞIZ

    Avcılar’ın maalesef kötü bir şöhretle depremle anılıyor diyen Nas: “Avcılar’ı deprem anılan bir kent olmaktan çıkartacağız. Bugüne kadar yapılan dönüşüm çalışmalarına ve gayretlerini takdir ediyor ve yürekten alkışlıyoruz. Geçmiş deneyimlerimizi zenginleştirerek tüm kurum kuruluşları, odaları, vatandaşlarımızın paydaşları ve en önemlisi bilim insanlarını da sürece katarak belediyemizin inisiyatif aldığı daha güçlü bir modelle, yerinde dönüşümden kentsel dönüşme geçerek dönüşümü daha kapsayıcı yapacağız ve hızlandıracağız” dedi.

    SORUNLARI ORTADAN KALDIRCAĞIZ

    Nas konuşmasının devamında: “Avcılar, kentsel dönüşüm sorunları tamamen bitirmiş, altyapı, ulaşım ve otopark sorunlarını çözmüş, çocuk kreşlerinin ve parklarını, öğrencilerin, gençlerin ve kadınların nefes alacağı sosyal tesisler ve donatı alanlarının çoğaldığı, kütüphanelerin ve kültürel alanları olan, spor tesisleri olan, sosyal belediyecilik anlamında geliştirilmiş, tarihe dokunup ortaya çıkartıldığı meydandan, özel caddeyle, marinaya kadar bir çok projeyi hayata geçireceğiz. Avcılar’ı çocuk dostu, genç dostu, insan dostu, engelli dostu, öğrenci dostu, doğa dostu, hayvan dostu bir kent yapacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir