• Erdoğan’ın manevi oğlu İbo’ya 50’nci yaş sürprizi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu, down sendromlu İbrahim Ertepe, geleneği bozmayarak 50’nci yaş gününü Zeytinburnu Belediyesi çalışanlarıyla birlikte kutladı. Doğum günü partisinde bu yıl bir sürpriz de yaşandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görüntülü arayarak İbo’nun doğum gününü kutladı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manevi oğlu, down sendromlu İbrahim Ertepe’nin gelenekselleşen doğum günü partisi Zeytinburnu Belediyesi Nikah Dairesi’nde yapıldı. Belediye çalışanları ile birlikte 50’nci yaş pastasını kesen İbo’nun mutluluğu ve heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlık yaptığı dönemde tanıştığı ve sonrasında yakından ilgilendiği down sendromlu İbrahim Ertepe’nin doğum günü partisine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un yanı sıra İbo’nun ailesi, sevenleri, belediye çalışanları, partilerin ilçe teşkilatları ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı.

    “BAKAN SOYLU’DAN SÜRPRİZ ARAMA”

    50’nci yaşına giren İbrahim Ertepe, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledikten sonra pastayı kesti. Pasta kesiminin ardından İbo’ya doğum günü hediyeleri takdim edildi. İbo ile yakından ilgilenen Başkan Arısoy, doğum gününü kutlayarak, kendisine hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diledi. İbrahim Ertepe’yi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu güzel gününde unutmadı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u telefonu ile arayan Bakan Soylu, görüntülü olarak İbo ile görüştü. Bakan Soylu’yu bir anda telefonda karşısında gören Ertepe’nin mutluluğu gözlerinden okundu.

    “NİCE MUTLU VE SAĞLIKLI YILLARA İBO…”

    İbo’nun doğum günü kutlamalarının artık Zeytiburnu için bir gelenek halini aldığını söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “İbo’nun 50’nci yaş günündeyiz. Biz her yıl düzenli olarak İbo’muzun doğum günün kutluyoruz. Biraz önce İçişleri Bakanımızla da görüntülü konuştuk. Sevgili İbo’muzun talebiydi. Helikopterde olduğu için maalesef pek sağlıklı bir görüşme yapamadık ama sonra tekrar arayıp tebrik etti. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. İbo’ya nice sağlıklı yıllar diyoruz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir