8 Eylül 2024

Erhan Güzel: Çatalca’yı beton lobisine asla yenik düşürmeyeceğiz

Çatalca Kent Konseyi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, "Çatalca için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz var. Biz mazeret değil, maharet üreteceğiz" dedi.

Erhan Güzel: Çatalca’yı beton lobisine asla yenik düşürmeyeceğiz

Çatalca Kent Konseyi’nin olağan seçim kurulu gerçekleşti. Tek adayla girilen seçimde, Çatalca Kent Konseyi’nin yeni başkanı Seyit Çetin oldu. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen genel kurulda konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; “Mazeret değil, maharet üretmeye geldik. Çatalca için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz var. Tüm paydaşlarımızla bir arada olarak “Yöneten Kent Çatalca” diyecek, ortak akıl ile kentimizin sorunlarını çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Çatalca’yı beton lobilerine teslim etmeyeceğiz diyen Güzel, “Çatalca kaçak yapılar ve beton lobileriyle anılır hale geldi. Biz meydanlarda Çatalcamızı asla beton lobisine yenik düşürmeyeceğiz diye söz verdik. Meydanlarda yaptığım konuşmaların, verdiğim sözlerin hepsinin arkasındayım. Ama özellikle bu iki sözü burada tekrar etmek istiyorum. Birincisi Çatalca’yı beton lobisine asla yenik düşürmeyeceğiz. İkincisi bu anlamda da Çatalca’nın muhafızı olacağız. Ben bunları Çatalca halkına güvenerek söyledim” diye konuştu.

ÇATALCA’NIN MUHAFIZI OLACAĞIM

Konuşmasına “Yöneten Kent Çatalca” vizyonuna vurgu yaparak devam eden Başkan Güzel, Çatalca’nın muhafızı olacağını bir kez daha hatırlatarak “Kent Konseyi de güzel ilçemiz Çatalca’da tüm paydaşları bir araya getiren, ortak akıl ile çözüm üretebilen bir uzlaşma platformudur. Bu konseyin öncelikli amacı; kentin sorunlarına çözüm bulmaktır. Bu amaçla; muhtarlarımız, siyasi partilerimizin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve sosyal duyarlılığı olan tüm vatandaşlarımız ile bir arada olarak, Kent Konseyi’ne gerekli desteği her zaman sunacağımı belirtmek istiyorum. Çatalca’nın muhafızı olacağımı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Yeni dönemde kent konseyinde görev alacak, Kent Konseyi Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine, çalışma gruplarına, başarılar diliyor, geçmiş dönemde görev alan tüm herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir