26 Temmuz 2024
  • Erhan Güzel’den Mesut Üner’e ziyaret

  • 31 Mart 2024 yerel seçimlere sayılı gün kala adaylar sahaya indi. CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i makamında ziyaret etti. İkili, Çatalca için güzel temenniler iletti.

    ÇATALCA HALKINA HİZMET ETMENİN KIYMETİNİ BİLENLERDENİM

    Tarih boyunca Çatalcamız da seçimler her zaman çekişmeli geçmiştir diyen CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel: “Kendi projelerimizi halkımıza anlatacağız. Halkımızda bizi ölçecek ve ona göre değerlendirecek. Hangimizi seçerse o Çatalca’ya hizmet edecek. O kadrolar burada görev yapacak. Ben bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç demokrasi çercevesinde, dostluk çerçevesinde olması gerektiğini düşünüyorum. Hepimiz çalışmalarımızı yapacağız. Projelerimizi anlatacağız. Ben 2009-2014 yılları arasında Çatalca Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Çatalca Belediyesi’nde Çatalca’ya hizmet etmenin kıymetini değerini çok iyi bilenlerdenim. Görevden ayrıldıktan sonrada Çatalca halkının içerisinin de dolaşmanın ne demek olduğunu biliyorum. Buradan ayrıldıktan sonra halkın içerisine girdikten sonra bunu çok iyi hissetim kim hizmet ediyorsa sokakta daha sonra daha büyük sevgi ve saygıyla karşılaşıyor” dedi

    HIRSLARIMIZA YENİLMEMİZİN HİÇ BİR ANLAMI YOK

    Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı açıklamada: “Çatalca’daki bu güzellik hiç bir zaman bozulmayacak. Görev içinde olduğumuz içinde abi kardeş içinde yol yürüyeceğimizi, görev içinde olmadığımız zamanda destek olacağımızı her zaman söylemek mecburiyetindeyiz. Biz 5 yıl çalıştık. Bizden önce 10 yıl başkanlık yapan abimiz şuan hayatta değil. Hırslarımıza yenilmemizin hiç bir anlamı yok. Herkes projelereni açıklar. Allah kime nasip ederse o olsun. En önemli şeyde buralarda Allah bizi geldiğimiz gibi gitmemizi nasip etsin. Ben iki şeyi çok önemsiyorum. Allah bize huzur ve sağlık nasip etsin. Bizim makam ve hırslarımız için kavga edecek halimiz yok. Bu seçimi spor müsabakası gibi görmek lazım. Yenersin yenilirsin. Önemli olan kazanıpta kaybedenlerden olmamak” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir