27 Temmuz 2024
  • Erhan Güzel’e İzzettin’den tam destek

  • Çatalca’yı köy köy gezen, her vatandaşına ulaşmaya çalışan CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Güzel İzzetin Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Güzel, Çatalca’ya ve İzzettin’e yapacakları projelerle ilgili halkla birlikte bir yönetim anlayışı içinde olacağını söyledi.

    GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYI VAAT EDİYORUM

    CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Güzel İzzettin Mahallesi’ni ziyaret etti. İzzettin halkının tam destek verdiği Güzel, “Çatalca Belediyesi yüz yıllık bir belediye.Geçmiş dönem belediye başkanlarından Allah razı olsun. Cumhuriyet ile yaşıt olan yüz yıllık belediyenin, ikinci yüzyılının belediye başkanı olmak istiyorum. Ben Cumhuriyet tarihi boyunca en çalışkan belediye başkanı olmak istiyorum. Ben en üretken belediye başkanı olmak istiyorum. Ben halkla beraber halkın içinden yöneten bir belediye başkanı olmak istiyorum. Bunun için gece gündüz çalışmayı vaat ediyorum. Kendimide önce Allaha sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

    YENİ DÖNEMDE EKREM BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER GETİRECEĞİZ

    Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde koordinatör olarakta görev yapan Güzel, İBB’nin Çatalca’da çiftçilere yaptıkları desteklerinde altını çizdi. Güzel, “Ekrem İmamoğlu bence çok başarılı işler yaptı. Meclis çoğunluğu olmamasına rağmen. Merkezi hükümete rağmen çok güzel işler yaptı. Pandemiye rağmen güzel işler yaptı. Büyük depremde Hatay’da birebir görev verildi. Orada da deprem acısını dindirmek için güzel işler yaptı. Biz burada Çatalca’da kırsalda yaşayan insanlar olarak büyükşehir belediyesinin 25 yılın sonunda hem çiftçi arkadaşlarımız, hem üretici arkadaşlarımız büyükşehir yapısından çok etkilendi. Ziyaret ettiğim köylerdede bununla çok karşılaşıyorum herkes teşekkür ediyor. Mazot desteği olarak, tohum olarak, fide olarak, büyük ve küçük baş hayvan yem olarak ciddi anlamda destekler sağladı. Çiftçilerde bu işin farkında. Bir sonraki dönemde meclis çoğunluğu ile birlikte büyükşehir belediye başkanı olarak Ekrem başkan adayımız. Meclis çoğunluğunuda biz ona getirebilirsek meclis çoğunluğu ile birlikte çok güzel hizmetler edeceğine ben tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

    Güzel’e CHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mücahit Avcı’da eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir