ALTIN 2.245,310,09%
BITCOIN 2135360-2,44%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ersay Üner’den akustik performanslar geliyor

Ersay Üner’den akustik performanslar geliyor

ABONE OL
21 Şubat 2021 14:38
Ersay Üner’den akustik performanslar geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı sanatçı Ersay Üner, son teklisi Seni Soruyorlar ile Süper Fm’de Duygu Atakan’ın sunduğu programa konuk oldu

‘Akustik videolar geliyor.”

Program esnasında yeni projeleri ile ilgili açıklamalar yapan Ersay Üner, 2 ayda bir yeni şarkı çıkaracağını söyleyerek şu sözleri söyledi:” Pandemi döneminde bir dönem sadece kendimi dinledim ve analiz ettim. Bir şeyler değişiyor ve ne yaparsak yapalım onu düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Sonra tekrar üretmeye başladım. Hazırlıklar var şu an. 1 ay sonra yeni şarkı gelecek. Sevdiğiniz eski şarkılarımın akustik kayıtlarını çekip kendi YouTube kanalımdan yayınlayacağız. Ayrıca bir de proje albüm üzerinde çalışıyorum. Müzikte bu sene 20. yılımı yaşadığım için proje albümde 20 şarkı üzerinden harekete geçtik. Şu an hangi sanatçılar okuyacak tam olarak belli değil. Bebek, Sebastian, O Sen Olsan Bari ve birçok şarkım olacak. Bir veya iki şarkıyı da ben kendim seslendireceğim.”

”Bir şarkının tutmayacağının garantisini verebilirim.”

”Pop müziğin birkaç farklı formu var. Az bir alanda savaşıyorsun ve yeni bir hit üretmeye çalışıyorsun. Zor kısmı bu. Şarkıların nereye geleceğini, finalde nasıl bir kitleye ulaşacağını aşağı yukarı tahmin ediyorum ve hissediyorum. Bir şarkı dinlediğimde onun tutmayacağının garantisini veririm ama tutacağının garantisini veremem.”

”Ülkemi kendi müziğim ile temsil edemeyeceksem yurtdışı projesi yapmam.”

”Yurtdışı hedeflerim de var tabii ama asıl yerim burası. En güzel şeyleri yapabileceğim zamanlardayım. Yurtdışı için keyfine bir şeyler yapabilirim. Duygularımı şarkılarımla kendi ülkemde anlatmayı seviyorum ama oraya bir şey yapacaksam buradan bir şey olmak zorunda. Ülkemi kendi müziğim ile temsil edemeyeceksem yurtdışı projesi yapmam.”

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: