• Esenyurt ‘umudun şehri’ olacak

    İstanbul’daki Kars, Ardahan, Iğdırlı sivil toplum örgütleri, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’a destek toplantısı düzenledi.

  • Çok sayıda il, ilçe ve köy derneği ile federasyonların da arasında olduğu sivil toplum örgütleri, ortak bir toplantı düzenleyerek CHP’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’u desteklediklerini açıkladılar.

    27 Şubat Çarşamba günü Elit Davet Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, destekleri nedeniyle hemşehrilerine teşekkür etti.

    “BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEĞİM”

    “Esenyurt Kemal’le omuz omuza” sloganları eşliğinde konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, “Bugüne kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum, minnettarım. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım. Başınızı da bir dakika olsun öne eğdirmeyeceğim.” ifadelerini kullandı. 

    “BİZİM İNSANIMIZ AYDINDIR, BİRLEŞTİRİCİDİR”

    Kars, Ardahan ve Iğdırlıların, insanları inancına ve kökenine göre ayırmayan, tam tersine birleştiren ve kucaklayan bir yapıya sahip olduğunu belirten Bozkurt, “Kars, Ardahan, Iğdır aydındır, birleştiricidir. Kimseyi ayırmaz, insanları inancına, geçmişine, kökenine göre değerlendirmez. Akıllıca bakar, uygarca bakar, insanları sever, kolları da açıktır, herkesi kucaklar. Biz de Esenyurt’u kucaklayacağız, onun da bir başlangıcıdır bu.” diye konuştu.

    “ESENYURT’U BÜTÜN RENKLERİYLE BERABER YÖNETECEĞİZ”

    Esenyurt’un tüm renklerini içinde barındıran bir kadroyla yola çıktıklarını ifade eden Bozkurt, seçimi kazanmaları halinde ilçeyi bu renkli yapı ile birlikte yöneteceklerini söyledi. Bozkurt, “Esenyurt’un bütün renkleriyle beraber yola çıktık, bundan sonra da onlarla beraber bu yolu tamamlayacağız, yönetirken de beraber olacağız. Bizim gönlümüz geniş, kalbimiz herkese açık. Birlikte Esenyurt’u umudun, barışın, kardeşliğin şehri yapacağız.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir