• ESENYURTLU GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 19 Eylül Gaziler gününde Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında Gaziler ve Şehit ailelerini yemekte ağırladı.

  • Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen akşam yemeği programına İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan, Belediye Başkan Yardımcıları, Gaziler ile Şehit aileleri katılım sağladı.

    “Bizim bayrağımızdan daha şerefli bir bayrak yoktur”

    Gaziler ve Şehit aileleri ile bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bizler bu ülke için her şeyi yapmaya hazırız. Bu bayraktan daha şerefli bir bayrağın daha dünyada eşi emsali yoktur. Çünkü bu şanlı bayrak şehitlerimizin kanı ile sulanmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarda şehit düşen tüm kardeşlerimize Allahtan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi, bayrağımızı korusun. O kara gecede biz her şeyi göze alarak Cumhurbaşkanımızı havalimanında karşılamaya gittik. O gece sizlerin sayesinde, milletimizin sayesinde hainlere bu ülkeyi teslim etmedik” dedi.

    “Vatan söz konusu olunca gerekirse silaha, tanka, uçağa kafa tutarız”

    Başkan Kadıoğlu’nun ardından konuşan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “ 15 Temmuz gecesi içimizdeki hain yazarlardan bir tanesi de Türk halkı silahtan korkar, kaçarlar çıkmazlar dışarı diyordu. Ama onlar daha Türk halkını tanımamışlar. Bizler vatan söz konusu olunca gerekirse silaha, tanka, uçağa kafa tutar sizin gibi hainlere bu vatanı bırakmayız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir