• ESENYURT’TA DEV AÇILIŞ

    Toplu açılış törenimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşiyor.

  • Esenyurt Belediyesi tarafından 2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 ayrı projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecektir.

    2004 yılında göreve gelerek büyük bir köyü modern bir şehir haline dönüştüren Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu hizmet kervanına 111 dev eser ile devam ediyor. Toplamda 497,664 Milyon TL değerinde olan yeni hizmete girecek tesisler başta Esenyurt ve bölge insanına hizmet verecektir.

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “2004 yılında göreve geldiğimizde 260 bin nüfuslu, 10 mahallesiyle Belde olan Esenyurt, adeta büyük bir köyü andırıyordu. Bugün ise geldiğimiz nokta, 780 bin nüfusa sahip 43 mahallesi olan Esenyurt, İstanbul’da birinci Türkiye’de ilk üç ilçe arasında yer alan gelişmiş ve modern bir şehir görünümünü aldı. 12 yıl süresince hizmet ve yatırımlarımıza, halkımızın istek ve taleplerini dinleyerek aralıksız hız kesmeden devam ettik” dedi.

    Yeni yatırımlar ile ilçenin çehresinin daha da değişeceğini belirten Başkan Necmi Kadıoğlu, “ Bizim umut dolu yarınlarımız için hayallerimiz vardı. Gelişen ve değişen dünyaya sırtımızı dönemezdik. Daha yeşil, daha eğitimli, daha modern, daha sağlıklı bir Esenyurt için hedef ve ideallerimize şimdi daha yakınız. Daha umutlu yarınlar için çalışıyoruz. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi olan Esenyurt ilçemizde 111 dev eseri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile hizmete sunuyoruz” dedi.

    Hizmete açılacak olan projeler, Eğitim Yapıları (Okullar-Kreşler), Dini Tesisler (Camiler-Kuran Kursları), Sosyal Tesisler, Sağlık Tesisleri, Termal Tesisler, Spor Tesisleri, Muhtarlıklar, Kapalı Pazar Yerleri, Otoparklar, Büyük Şehir Parkları, Kavşak Düzenlemeleri, Prestij Cadde Yapımı ve SGK Merkezi olarak başlıcalarıdır.

    bilboard

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir