Kurban bayramı yaklaşırken, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri Esenyurt’ta sergilendi. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi, ilçedeki çocukların bayram heyecanına ortak olmak ve onlara çifte bayram yaşatmak amacıyla anlamlı bir bayramlık dağıtım programı organize etti.
Esenyurtlu çocukların ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda tamamen çocukların mutluluğu hedeflendi. Bayramlık kıyafet ve hediyelerine kavuşan miniklerin gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki tebessüm, salonda adeta renkli bir şölen havası estirdi.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR
Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bu özel programa teşkilatın üst düzey isimleri de katılarak çocukları yalnız bırakmadı. İl Koordinatörü ve İlçe Sorumlusu Hüseyin Turan ile AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, standların başına geçerek çocuklara bayramlık hediyelerini kendi elleriyle takdim etti.
ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEK İÇİN BURADAYIZ
Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, bayramların paylaşınca güzel olduğunu vurguladı. Çoban, şu ifadeleri kullandı: “Bayramlar, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve dayanışmanın doruğa ulaştığı müstesna günlerdir. Bugün burada, Esenyurtlu evlatlarımızın bayram heyecanını şimdiden paylaşmak, onların yüzünde ufak da olsa bir tebessüm oluşturabilmek için bir aradayız. Bizim için en büyük mutluluk ve motivasyon kaynağı, çocuklarımızın gözlerindeki o saf sevinçtir. Sosyal Politikalar Birimimize ve emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Esenyurt’ta çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmayacağız.”
Merkez Siyaset