• Eski Milli futbolcu Ogün Altıparmak’tan AVENDER’e ziyaret

  • Türkiye’nin her noktasında yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koşan merkezi Avcılar’da olan AVENDER’i eski Milli futbolcu Ogün Altıparmak ziyaret etti. AVENDER’in çalışmalarını duyduğunu ve bu çalışmaları yakından görmek istediğini belirten Altıparmak; ‘Engelli her vatandaşın yardımına koşan Dernek Başkanımız Ahmet Halit Vardar’ı tebrik ederim’ dedi.

    Eski Milli futbolcu Ogün Altıparmak ve eşi Avcılar’ın en aktif derneklerinden olan Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER)’i ziyaret etti. Çalışmalarını İstanbul’un dört bir yanından duyduğunu vurgulayan Altıparmak, “Bu derneği ve üyelerini bizzat eşimle ziyaret etmek istedim. Yapılan çalışmalar çok güzel. Dernek başkanımız elinden geldiği kadar yardıma muhtaç engelli dostlarımızın yardımına koşuyor. Burada çok büyük ve güzel işler yapılıyor’ ifadesini kullandı.

    Ziyaretlerinden dolayı Altıparmak ailesine teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bize ulaşan herkese hayırseverlerimizle birlikte yardımlarına koşuyoruz diyen Vardar, “Bu iş gönül işi. Bizde gönüllere dokunuyoruz’ dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir